Nederland | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Snelzoeken... RondreizenEngelandOad

Wandelreis Londen, Cotswolds & Kent

In het kort:

Nieuw bij Oad: een unieke wandelreis naar de hoofdstad Londen, de lieflijke Cotswolds en het mooie graafschap Kent. De reis begint in de wereldstad Londen. We wandelen hier langs de beroemde rivier de Thames en zullen al wandelend deze boeiende stad verke...

Duur
8 Dagen
Steden
3
Vanaf
EUR 979,00
Prijs per dag
EUR 122,00
Reistype

  • Overzicht
  • Datums en Details
  • Kaart, Bestemmingen
  • Oad
Operator
Oad
Rondreis
Wandelreis Londen, Cotswolds & Kent
Kategorien
tour category

In het kort

Nieuw bij Oad: een unieke wandelreis naar de hoofdstad Londen, de lieflijke Cotswolds en het mooie graafschap Kent. De reis begint in de wereldstad Londen. We wandelen hier langs de beroemde rivier de Thames en zullen al wandelend deze boeiende stad verkennen. In de universiteitsstad Oxford wandelen we langs de wereldberoemde universiteiten. In de charmante Cotswolds genieten we van de rust en ruimte van het Engelse platteland met zijn groene weilanden en door hagen omzoomde akkers. We eindigen deze reis in het lieflijke graafschap Kent met een unieke wandeling bij de Battle of Hastings.
Samen met onze chauffeurs Nas Meijer en Carin Rosseboom is deze nieuwe wandelreis tot stand gekomen. Alles komt aan bod, van de enorme stad Londen, de groene velden in de Cotswolds tot een heerlijke wandeling langs de kust. Nas rijdt al jaren voor Oad de reis Londen en de Cotswolds en in zijn vrije tijd wandelt hij veel. Hij kent Groot-Brittannië als geen ander! Gaat u samen met Nas op wandelreis naar Engeland?

Map: Wandelreis Londen, Cotswolds & Kent (Oad)

Dagprogramma / Reisroute

Dag 1
Heenreis
Dag 2
Wandeling Londen: Thames Path
Dag 3
Stadstour Londen, Wandeling Universiteitsstad Oxfo...
Dag 4
Wandeling Cotswolds, Kiftsgate Court Gardens
Dag 5
Cotswolds Way
Dag 6
Blenheim Palace
Dag 7
Kent, Battle Of Hastings
Dag 8
Terugreis

Reisbestemmingen (3): Bath, Cheltenham, Oxford

Reisaanbieding

 

Komend uit

 

Je reisbestemming

Rondreis...

Oxford

bus

Cheltenham

GroepsreisDit is een georganiseerde groepsreis: het reisplan is door de reisoperator vastgelegd. De reisbestemmingen, duur, overnachtingen, vertrekdatums en prijs zijn fix. Je kunt je aanmelden, meedoen, genieten en andere reizigers ontmoeten.

Reis variaties

Picture:Wandelreis Cornwall & Devon

Wandelreis Cornwall & Devon (10 Dagen)

Met deze nieuwe wandelreis van Oad kunt u de bijzondere graafschappen Cornwall en Devon al wandelend ontdekken. We wandelen in de vier zuidwestelijke graafschappen Dorset, Somerset, Cornwall en Devon. Deze wandelingen zijn in gebieden die worden aangeduid...

Volgend vertrek: -
Vanaf: EUR 1.399,00

Lidmaatschappen en financiële bescherming

ANVR SGRZ Calamiteitenfonds SGR


ToursOnTheWeb

  • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
  • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
  • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
  • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
  • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.