Nederland | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Snelzoeken... RondreizenTanzaniaRiksja

Kilimanjaro - Machame route

Kilimanjaro - Machame route (Ctlg)
Kilimanjaro - Rongai route, Day: 8
Kilimanjaro - Machame route, Day: 1
Kilimanjaro - Machame route, Day: 3
Kilimanjaro - Machame route, Day: 4
Kilimanjaro - Machame route, Day: 5

In het kort:

Om de Kilimanjaro te beklimmen, vinden wij zelf de Machame route het mooist. Deze route is wel wat zwaarder dan de Rongai route en ook iets populairder, dus drukker. Maar het afwisselende landschap maakt dat meer dan goed. Ben je wat meer ervaren en besch...

Duur
8 Dagen
Volgend vertrek
Wanneer je zelf wilt
Vanaf
EUR 2.050,00
Prijs per dag
EUR 256,00

  • Overzicht
  • Datums en Details
  • Riksja
 
Reisorganisatie
Riksja
 
Rondreis
Kilimanjaro - Machame route
Reisstijl
Individuele reis evt. met gids/chauffeur

Kilimanjaro - Machame route (Riksja)

In het kort

Om de Kilimanjaro te beklimmen, vinden wij zelf de Machame route het mooist. Deze route is wel wat zwaarder dan de Rongai route en ook iets populairder, dus drukker. Maar het afwisselende landschap maakt dat meer dan goed. Ben je wat meer ervaren en beschik je over een goede conditie, dan raden we je deze route aan. Doordat je soms stukken stijgt, maar iets lager slaapt, wen je aan de hoogte en dat vergroot je kansen op het bereiken van de top van de Kilimanjaro.

Dag 1.
Aankomst Kilimanjaro
Dag 3.
Machame Camp (3000M) - Shira Camp (3840M)
Dag 4.
Shira Camp (3840M) - Barranco Camp (3950M)
Dag 5.
Karanga Camp (3960M) - Barafu Camp (4600M)
Dag 6.
Barafu Camp (4600M) - Uhuru Peak (5895M)
Dag 7.
Mweka Camp (3100M) - Moshi Hotel
Dag 8.
Vertrek Uit Moshi

Bezochte steden (2): Kilimanjaro, Moshi

DetailsSommige mensen slaan op deze route de nacht in Karanga Camp over. Dit raden wij niet aan omdat je anders twee lange klimdagen achter elkaar hebt, waarmee je je lichaam erg op de proef stelt. Hieronder hebben we de Machame route van dag tot dag beschreven.

Hoogtepunten

  • Om de Kilimanjaro te beklimmen, vinden wij zelf de Machame route het mooist. Deze route is wel wat zwaarder dan de Rongai route en ook iets populairder, dus drukker. Maar het afwisselende landschap maakt dat meer dan goed. Ben je wat meer ervaren en beschik je over een goede conditie, dan raden we je deze route aan. Doordat je soms stukken stijgt, maar iets lager slaapt, wen je aan de hoogte en dat vergroot je kansen op het bereiken van de top van de Kilimanjaro.
  • Sommige mensen slaan op deze route de nacht in Karanga Camp over. Dit raden wij niet aan omdat je anders twee lange klimdagen achter elkaar hebt, waarmee je je lichaam erg op de proef stelt. Hieronder hebben we de Machame route van dag tot dag beschreven.

In prijs inbegrepen

  • Overnachten:

NIET in de prijs inbegrepen

  • 5 nachten in een koepeltent, 2 nachten in een standaard hotel in Moshi

Reisaanbieding

 
Komend uit
 
Waar naar toe
Rondreis...
Kilimanjaro
Arrow
Kilimanjaro
 

Dit is een georganiseerde maar aanpasbare, individuele reis. Je kunt de reisroute wijzigen, opties toevoegen / verwijderen en uw vertrekdatum kiezen. De touroperator heeft een suggestie gedaan die je kunt volgen of wijzigen voor je groep / familie / vrienden. Prijs kan overeenkomstig variëren.

Reis variaties

Picture:Kilimanjaro - Rongai route

Kilimanjaro - Rongai route (8 Dagen)

De Rongai route is (nog) minder druk bewandeld dan de andere routes en daarom onze favoriet. Je trotseert de berg vanaf de noordkant, bij de grens met Kenia. Het landschap is minder afwisselend dan aan de zuidwest kant, maar toch gevarieerd. Je start in h...

Volgend vertrek: Wanneer je zelf wilt
Vanaf: EUR 2.240,00

Lidmaatschappen en financiële bescherming