Nederland | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Snelzoeken... RondreizenEngelandOad

Wandelreis Cornwall & Devon

In het kort:

Met deze nieuwe wandelreis van Oad kunt u de bijzondere graafschappen Cornwall en Devon al wandelend ontdekken. We wandelen in de vier zuidwestelijke graafschappen Dorset, Somerset, Cornwall en Devon. Deze wandelingen zijn in gebieden die worden aangeduid...

Duur
10 Dagen
Steden
3
Vanaf
EUR 1.399,00
Prijs per dag
EUR 140,00

  • Overzicht
  • Datums en Details
  • Kaart, Bestemmingen
  • Oad
Operator
Oad
Rondreis
Wandelreis Cornwall & Devon
Kategorien
tour categorytour categorytour category

In het kort

Met deze nieuwe wandelreis van Oad kunt u de bijzondere graafschappen Cornwall en Devon al wandelend ontdekken. We wandelen in de vier zuidwestelijke graafschappen Dorset, Somerset, Cornwall en Devon. Deze wandelingen zijn in gebieden die worden aangeduid als 'Heritage Coast' en 'Areas of Outstanding Natural Beauty (AONB)'. Al deze gebieden in Zuid-Engeland zijn ieder op zich uniek en hebben een eigen karakter. In het graafschap Dorset wandelen we door de bossen en over heidevelden. Met een stop bij de beroemde herberg Jamaica Inn rijden we naar Newquay in het graafschap Cornwall. Hier maken we prachtige kustwandelingen rondom de tinmijnen van Pendeen en bij Tintagel Castle; de kasteelruïne van King Arthur. Uiteraard slaan we een bezoek aan Land's End niet over. We volgen een gedeelte van het Southwest Coast Path op Roseland Peninsula. In Devon wandelen we door de bossen en heidevelden van Exmoor National Park en bezoeken we het sfeervolle Lynton. In het graafschap Somerset wandelen we bij het bedevaartsoord Glastonbury en bezoeken we de historische stad Bath. We eindigen de reis in The High Weald, waar we wandelen in de omgeving van het woonhuis van Sir Winston Churchill. Naast het wandelen maken we ook tijd voor een bezoek aan een echt Engels landhuis, pittoreske dorpjes en stadjes en drinken we thee met echte scones. Kortom deze reis is het toppunt van “Englishness”! Trek uw wandelschoenen aan en ga mee wandelen in het prachtige Zuid Engeland!

Map: Wandelreis Cornwall & Devon (Oad)

Dagprogramma / Reisroute

Dag 1
Heenreis
Dag 2
Wandeling Dorset, Naar Cornwall
Dag 3
Tin Industrie Cornwall En Land's End
Dag 4
Roseland Peninsula, Southwest Coast Path
Dag 5
King Arthur's Tintagel Castle
Dag 6
Vrije Dag - Optioneel Naar Lundy Island
Dag 7
Exmoor National Park
Dag 8
Glastonbury Tor & Bath
Dag 9
The High Weald Aonb, Chartwell House
Dag 10
Terugreis

Reisbestemmingen (3): Bath, Bristol, Southampton

Reisaanbieding

 

Komend uit

 

Je reisbestemming

Rondreis...

Southampton

bus

Bath

GroepsreisDit is een georganiseerde groepsreis: het reisplan is door de reisoperator vastgelegd. De reisbestemmingen, duur, overnachtingen, vertrekdatums en prijs zijn fix. Je kunt je aanmelden, meedoen, genieten en andere reizigers ontmoeten.

Reis variaties

Picture:Wandelreis Londen, Cotswolds & Kent

Wandelreis Londen, Cotswolds & Kent (8 Dagen)

Nieuw bij Oad: een unieke wandelreis naar de hoofdstad Londen, de lieflijke Cotswolds en het mooie graafschap Kent. De reis begint in de wereldstad Londen. We wandelen hier langs de beroemde rivier de Thames en zullen al wandelend deze boeiende stad verke...

Volgend vertrek: -
Vanaf: EUR 979,00

Lidmaatschappen en financiële bescherming

ANVR SGRZ Calamiteitenfonds SGR


ToursOnTheWeb

  • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
  • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
  • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
  • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
  • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.