12-daagse privé rondreis Cuba in Casas Particulares


In het kort: Cuba, het land van Fidel Castro, witte stranden, salsa en mojito's! Aan dit bijzondere land met zijn kleurrijke bevolking geven wij een extra bijzonder tintje door u te laten overnachten bij de Cubanen thuis! Gastvrijheid, mooie verhalen en lekker eten zi...

Duur
12 Dagen
Steden
6
Volgend vertrek
airplane Vanaf (inkl. vlucht)
EUR 1,456.00
Prijs per dag
EUR 121.00
Favorieten
 

 • Overzicht
 • Fox Vakanties
 
Reisorganisatie
Fox Vakanties
Reis
12-daagse privé rondreis Cuba in Casas Particulares
Reiskode
7aadac65797244cb9357
Reisstijl
Individuele reis, evt. met gids/chauffeur

Voor meer informatie over deze operator / reis en boeking kunt u de Fox Vakanties website bekijken door op deze eenvoudige knop te klikken. U wordt daarna automatisch naar de juiste pagina omgeleid.


In het kort

Cuba, het land van Fidel Castro, witte stranden, salsa en mojito's! Aan dit bijzondere land met zijn kleurrijke bevolking geven wij een extra bijzonder tintje door u te laten overnachten bij de Cubanen thuis! Gastvrijheid, mooie verhalen en lekker eten zijn gegarandeerd. Van het oude centrum van Havana, via de tabaksplantages rondom Vinales, naar het koloniale Trinidad. Ontdek Santa Clara, de stad van Che Guevara die een belangrijke rol in de revolutie heeft gespeeld en rijd door naar de heerlijke stranden van Varadero, geniet!
Ontdek Cuba in uw eigen tempo
Tijdens de reis reist u in een comfortabele huurauto, naar keuze met privé chauffeur, zodat u kunt stoppen waar u wilt en binnen het programma uw eigen plan kunt trekken. In een land zoals Cuba waar u altijd verrassingen tegenkomt is dat hét ideale vervoersmiddel. Om uw reis heerlijk af te sluiten hebben wij ook nog enkele dagen in een prachtig strandresort in Varadero inbegrepen.
Houdt u er rekening mee dat u in Cuba voor onvoorziene gebeurtenissen kan komen te staan. Warm eten en warm water is niet vanzelfsprekend op Cuba, waardoor u hier niet altijd op kunt rekenen. Tevens bestaat de mogelijkheid dat er van hotels, route en/of volgorde van de reis wordt afgeweken. De accommodaties zijn niet altijd zoals u van ons gewend bent en het kan zelfs voorkomen dat reeds bevestigde hotels onderweg nog gewijzigd worden. Hotels in Cuba zijn staatseigendom, dit houdt in dat de Cubaanse staat hotelkamers kan vorderen en herverdelen.
Momenteel is de toeristische vraag in Cuba erg hoog, omdat velen het authentieke Cuba nog willen zien. Dit leidt soms tot organisatorische uitdagingen waar de infrastructuur nog niet altijd toereikend is voor de grote toestroom van toeristen. Het onverwachte kan echter ook z'n charme hebben, daar zijn wij van overtuigd! Wanneer u bereid bent om de situatie voor lief te nemen zoals hij is, zult u gegarandeerd thuiskomen met prachtige verhalen en herinneringen aan een land waar de verandering langzaam binnendringt. Wij, maar ook onze lokale vertegenwoordiger op Cuba, zullen er alles aan doen om te zorgen dat u een onvergetelijke reis zult beleven.

Bezochte steden (6): Cienfuegos, Havanna, Santa Clara, Trinidad, Varadero, Viñales

Details


Dag 1 Amsterdam - Havana
Dag 2 Havana
Dag 3 Havana - Viñales
Dag 4 Viñales
Dag 5 Viñales - Cienfuegos
Dag 6 Cienfuegos - Trinidad
Dag 7 Trinidad
Dag 8 Trinidad - Santa Clara
Dag 9 Santa Clara - Varadero
Dag 10 Varadero
Dag 11 Varadero - Amsterdam
Dag 12 Aankomst Amsterdam
Autohuur De huurauto is inclusief

Hoogtepunten

 • Verblijf in bijzondere accommodaties bij de Cubanen thuis
 • Bezoek Havana, Vinales, Cienfuegos en Santa Clara
 • Naar keuze zeven dagen eigen huurauto of auto met privéchauffeur
 • Sluit de reis af in een heerlijk All Inclusive resort in Varadero
Datums en Prijzen
GroepsdetailsPrijs (alleen landtour)Prijs met vlucht
2 Personen-EUR 1,456.00

Reisaanbieding
 BeschrijvingKomend uit Waar naar toe
1.Vertrek (vlucht) Amsterdamairplane Cuba
2.Reis Cuba Cuba
3.Retour (vlucht) Cubaairplane Amsterdam

Raadpleeg de website van Fox Vakanties voor de exacte details. Er zal nog veel meer informatie beschikbaar zijn mbt. deze tour, vertrekdata en prijzen. Welke aktiviteiten, maaltijden en vluchten zijn inbegrepen?


Dit is een georganiseerde maar aanpasbare, individuele reis. U kunt de reisroute wijzigen, opties toevoegen / verwijderen en uw vertrekdatum kiezen. De touroperator heeft een suggestie gedaan die u kunt volgen of wijzigen voor uw groep / familie / vrienden. Prijs kan overeenkomstig variëren.

Reis variaties

12-daagse privé rondreis Cuba in een Notendop (12 Dagen)
Reis met ons mee naar het hart van Cuba! Tijdens deze combireis doet u maar liefst drie plaatsen aan. U begint in Havana, waar u twee nachten verblijft en u uiteraard de mogelijkheid heeft om deze kleurrijke koloniale stad te ontdekken.  Op de derde dag ...

Volgend vertrek: -
Vanaf: EUR 1,496.00

   


ToursOnTheWeb
 • Vind interessante bestemmingen per land of regio
 • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op uw bestemming beginnen
 • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor u te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is
 • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken
 • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende Algemene voorwaarden