Nederland | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Snelzoeken... RondreizenIndia333 Travel

Mumbai en Goa

In het kort:

Combineer de fascinerende stad Mumbai met een strandvakantie naar de tropische stranden met wuivende palmen van Goa. De transfers en je accommodaties worden door ons geregeld tijdens de combinatiereis naar India. Bij aankomst in India verblijf je de eerst...

Duur
8 Dagen
Volgend vertrek
Wanneer je zelf wilt
airplane Vanaf (inkl. vlucht)
EUR 1.683,00
Prijs per dag
EUR 210,00

  • Overzicht
  • Datums en Details
  • 333 Travel
Operator
333 Travel
Rondreis
Mumbai en Goa
Reisstijl
Privéreis evt. met gids / chauffeur

In het kort

Combineer de fascinerende stad Mumbai met een strandvakantie naar de tropische stranden met wuivende palmen van Goa. De transfers en je accommodaties worden door ons geregeld tijdens de combinatiereis naar India. Bij aankomst in India verblijf je de eerste 2 nachten in Mumbai. De Britten noemden deze stad Bombay, maar de naam is recentelijk veranderd in het oorspronkelijke Mumbai. Dat was de naam die vissers aan het gebied gaven om hun godin Mumbadevi te eren.

Mumbai en Goa (333 Travel)

Dagprogramma / Reisroute

Dag 1
Vertrek Amsterdam - Mumbai
Dag 2
Mumbai
Dag 3
Mumbai - Goa
Dag 4-7
Goa
Dag 8
Goa - Mumbai
Dag 9
Mumbai - Amsterdam

 

Reisbestemmingen (2): Goa, Mumbai

Details

Mumbai is met 13 miljoen inwoners de grootste stad van India. Het ligt in het westen aan de Arabische Zee en is de belangrijkste havenstad van het land. Het centrum van Mumbai is heel modern, er staan wolkenkrabbers met veel glas en staal. Maar net als andere Indiase steden kent ook Mumbai sloppenwijken. Mumbai is ook bekend om de grootste filmindustrie van de wereld Bollywood. Een vakantie naar Mumbai zal een indrukwekkende ervaring zijn!

Reisaanbieding

 

Komend uit

 

Je reisbestemming

1. Vertrek (vlucht)

Amsterdam of Brussel

airplane

Mumbai

2. Rondreis...

Mumbai

Arrow Going To

Mumbai

3. Retour vlucht

Mumbai

airplane

Amsterdam of Brussel

Privé reisDit is een georganiseerde, maar aanpasbare, individuele reis. Je kunt de reisroute wijzigen, opties toevoegen / verwijderen en je vertrekdatum kiezen. De touroperator heeft een suggestie gedaan die je kunt volgen of wijzigen voor je groep / familie / vrienden. Prijs kan overeenkomstig variëren.

Reis variaties

Picture:Mumbai en Goa Deluxe

Mumbai en Goa Deluxe (8 Dagen)

Combineer de fascinerende stad Mumbai met een strandvakantie naar de tropische stranden met wuivende palmen van Goa. De transfers en je luxe 4* accommodaties worden door ons geregeld tijdens de combinatiereis naar India. Bij aankomst in India verblijf je ...

Volgend vertrek: Wanneer je zelf wilt
Vanaf: EUR 2.049,00

Picture:Mumbai en Goa in stijl

Mumbai en Goa in stijl (8 Dagen)

Combineer de fascinerende stad Mumbai met een strandvakantie naar de tropische stranden met wuivende palmen van Goal. De transfers en je accommodatie in trendy hotels worden door ons geregeld. Bij aankomst in India verblijf je de eerste 2 nachten in Mumba...

Volgend vertrek: Wanneer je zelf wilt
Vanaf: EUR 2.307,00

Lidmaatschappen en financiële bescherming

ANVR Calamiteitenfonds SGR


ToursOnTheWeb

  • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
  • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
  • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
  • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
  • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.