Nederland | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Snelzoeken... RondreizenFrankrijkOad

Busreis Genieten in de Franse Alpen

In het kort:

In het land van de Mont Blanc, zo'n 30 kilometer ten zuiden van het Meer van Genève, ligt onze standplaats Morzine. Het gezellige plaatsje ligt middenin de overweldigende natuur van de Franse Alpen. Morzine maakt deel uit van de Portes du Soleil, welke zi...

Duur
8 Dagen
Landen
2
Vanaf
EUR 729,00
Prijs per dag
EUR 91,00

  • Overzicht
  • Datums en Details
  • Kaart, Bestemmingen
  • Oad
Operator
Oad
Rondreis
Busreis Genieten in de Franse Alpen
Kategorien
tour category

In het kort

In het land van de Mont Blanc, zo'n 30 kilometer ten zuiden van het Meer van Genève, ligt onze standplaats Morzine. Het gezellige plaatsje ligt middenin de overweldigende natuur van de Franse Alpen. Morzine maakt deel uit van de Portes du Soleil, welke zich uitstrekt over Frankrijk, Zwitserland en Italië. Imponerende bergreuzen en lieflijke dalen kenmerken dit mooie gebied dat u zeker zal bevallen!
Morzine is een gezellig stadje, centraal gelegen in de Alpen. Vanuit het gezellige centrum kunt u met de kabelbaan omhoog gaan. De omringende bergen reiken tot een hoogte van 2460 m. Vanuit Morzine en omgeving zijn er verschillende mogelijkheden om de boeiende wereld van de eeuwige sneeuw en gletsjers te bereiken. Bovendien is de omgeving een fantastisch wandelgebied. U zult versteld staan van het ongerepte natuurschoon in het Cirque du Fer-à-Cheval. Langs de rotswanden van het kolossale gebergte komen tientallen watervallen naar beneden. Ook brengen we een bezoek aan het schilderachtige Annecy, gelegen aan het gelijknamige langgerekte meer van Annecy. In het oude stadsdeel vindt u tal van eeuwenoude kerken en kastelen. Tijdens deze prachtige excursiereis komen we ook in Zwitserland. We bezoeken het mondaine Montreux, u heeft volop de tijd om de sfeer van deze mooie plaats te proeven, u kunt heerlijk slenteren over de boulevard 'Chemin Fleuri'. Het middeleeuwse stadje Yvoire en natuurlijk het meer van Genève zullen niet ontbreken. Een zeer afwisselende reis met prachtig natuurschoon!

Map: Busreis Genieten in de Franse Alpen (Oad)

Dagprogramma / Reisroute

Dag 1
Heenreis
Dag 2
Naar Morzine
Dag 3
Annecy
Dag 4
Meer Van Genève En Montreux
Dag 5
Fer-À-Cheval
Dag 6
Chamonix
Dag 7
Naar Duitsland
Dag 8
Terugreis

Reislanden (2): Frankrijk, Zwitserland

Reisbestemmingen (3): Annecy, Chamonix, Montreux

Reisaanbieding

 

Komend uit

 

Je reisbestemming

Rondreis...

Annecy

bus

Chamonix

GroepsreisDit is een georganiseerde groepsreis: het reisplan is door de reisoperator vastgelegd. De reisbestemmingen, duur, overnachtingen, vertrekdatums en prijs zijn fix. Je kunt je aanmelden, meedoen, genieten en andere reizigers ontmoeten.

Lidmaatschappen en financiële bescherming

ANVR SGRZ Calamiteitenfonds SGR


ToursOnTheWeb

  • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
  • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
  • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
  • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
  • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.