Nederland | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Partner Informatie

Adverteren

traveler menu

Logo ToursOnTheWeb is een platform dat de actieve reiziger geweldige reizen, avonturen en cruises biedt.

U kunt adverteren op ons platform. Onze bezoekers zijn reizigers en deelnemers of mensen die geïnteresseerd zijn in reizen. Dit omvat ook vrienden, collega's en familie van reizigers. Dit is een heel specifieke groep mensen met een heel specifiek doel: zie de wereld, maak nieuwe ervaringen en geniet van het leven! Als uw product deze groep mensen kan aanspreken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Merk op dat we onderscheid maken tussen advertenties en productspecials.

  • Advertentie

    Bijna elke organisatie kan een advertentie plaatsen. Dit opent de deuren voor verzekeringsmaatschappijen, reisbureaus, nationale en regionale toerismeborden, luchtvaartmaatschappijen, enz. Advertenties moeten reisgerelateerd zijn en mogen geen discriminerende inhoud bevatten of ernaar verwijzen.
  • Productspecials

    Reisorganisaties en agenten kunnen productspecials lanceren. Deze zijn gekoppeld aan producten (rondreizen, activiteiten en cruises) in de catalogus. Tijdelijk een nieuw product promoten of een nieuwe prijs vermelden kan meer bezoekers aantrekken en meer boekingen tot gevolg hebben.

Interesse? Neem contact met ons op via partner@toursontheweb.com. Lees de advertentievoorwaarden in een afzonderlijk document.