Nederland | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

flag Indonesia Indonesië: Overzicht

Vind je volgende groepsreis, privéreis of actieve vakantie in Indonesië.

Indonesië is een verzameling van 17.000 eilanden in Zuidoost-Azië waar 280 miljoen mensen hun thuis noemen. Het land is overwegend islamitisch, maar heeft de Borobodur (boeddhistisch) en Bali (hindoeïstisch) als belangrijke toeristische trekpleisters. Indonesië is een zeer vriendelijk land met heerlijk eten, dans, tradities, land- en waterwild, veel actieve vulkanen en is altijd een bezoek waard. Vanwege de Nederlandse koloniale geschiedenis (die gelukkig verleden tijd is) spreken ouderen nog wat Nederlands.

Komend uit..., Naar Indonesië

ToursOnTheWeb biedt veel tours die eindigen op Indonesië. Hieronder vindt u een lijst met de landen en steden waar deze tours starten.

Komend uit Indonesië, Naar...

ToursOnTheWeb biedt veel tours die beginnen in Indonesië. Hieronder vindt u een lijst met de landen en steden waar deze tours eindigen.

Duur

ToursOnTheWeb biedt vele tours met verschillende luxe niveaus, prijzen en duur. Veel reizigers zoeken naar tours van 1 of 2 weken, die zijn hier gemakkelijk te vinden.

Reisstijl

ToursOnTheWeb biedt veel tours met verschillende reisstijlen en activiteitenniveaus. De reisstijl bepaalt hoe je reist en hoe flexibel je groep is.

Kategorien

ToursOnTheWeb biedt vele tours met verschillende activiteiten tijdens de tour, variërend van fietsen tot wandelen, zeilen, duiken en de natuur.