Nederland | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

flag Ecuador Ecuador: Overview

Ecuador heeft veel te bieden op een klein gebied, zoals koloniale steden, Indiase markten, actieve vulkanen en het Amazonewoud. Echte hoogtepunten in Zuid-Amerika zijn de hoofdstad Quito en de Galapagos-eilanden, # 2 en # 3 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Net ten zuiden van Quito kun je de evenaar passeren, waar het land zijn naam vandaan haalt.

Komend uit..., Waar naar toe Ecuador

ToursOnTheWeb biedt veel tours die eindigen op Ecuador. Hieronder vindt u een lijst met de landen en steden waar deze tours starten.

Komend uit Ecuador, Waar naar toe...

ToursOnTheWeb biedt veel tours die beginnen in Ecuador. Hieronder vindt u een lijst met de landen en steden waar deze tours eindigen.

Duur

ToursOnTheWeb biedt vele tours met verschillende luxe niveaus, prijzen en duur. Veel reizigers zoeken naar tours van 1 of 2 weken, die zijn hier gemakkelijk te vinden.

Rondreizen: 7 Dagen

Rondreizen: 14 Dagen

Reisstijl

ToursOnTheWeb biedt veel tours met verschillende reisstijlen en activiteitenniveaus. De reisstijl bepaalt hoe je reist en hoe flexibel je groep is.

Kategorien

ToursOnTheWeb biedt vele tours met verschillende activiteiten tijdens de tour, variërend van fietsen tot wandelen, zeilen, duiken en de natuur.