Nederland | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Reizigersinformatie

Veel gestelde vragen

info menu

Onze sectie - Veelgestelde Vragen - kan de meeste van uw vragen onmiddellijk beantwoorden.

Waarom niet een reisbureau bezoeken - zoals altijd? Wat is speciaal aan ToursOnTheWeb?

Natuurlijk kun je naar je reisbureau lopen of rijden en daar een reis uitzoeken. De kans bestaat dat je eindigt met een tour die ook wordt vermeld op het ToursOnTheWeb-platform. Houd er rekening mee dat een reisagent een tussenpersoon is die je betaling inneemt en deze onmiddellijk aan de touroperator moet overmaken. In de meeste gevallen werkt dit perfect, maar soms niet. Sommige reisbureaus gebruiken je betaling (tijdelijk) voor andere doeleinden dan je boeking ... :(

ToursOnTheWeb accepteert geen online boekingen of betalingen door een reiziger / deelnemer. Wij maken het mogelijk om te zoeken en te vergelijken, maar sturen je door naar de website van de operator voor online boeking. De vooraf geselecteerde en gevalideerde touroperator is strikt gereguleerd voor beveiligde betalingen, boekingsgaranties, annuleringen en terugbetalingen.

Bij het boeken via ons platform betaal je geen cent meer dan rechtstreeks bij de operator boeken. Als je via een reisbureau zou boeken, moet je misschien zelfs reserveringskosten van x euro betalen. De touroperator heeft de actuele (laagste) prijzen en past kortingen toe, bijvoorbeeld voor vroege vogels, kleine groepen, terugkerende reizigers en loyaliteitsprogramma's. Reisbureaus kunnen je deze kortingen mogelijk niet geven.


Door rechtstreeks bij de Touroperator te boeken, weet je met wie je moet praten voor informatie, wijzigingen of annuleringen. Ze hebben ALLE informatie over insluitsels, uitsluitingen, optionele activiteiten, enz. En ze houden ervan om met je te praten en je te helpen. Een reisbureau haalt informatie uit alternatieve bronnen die al dan niet correct of volledig zijn.

Alleen de algemene voorwaarden van de touroperator zijn van toepassing op je boeking.


Sommige reislanden bestaan niet

"Landen" zijn gemaakt om het zoeken naar reizen gemakkelijker te maken. Sommige landen bestaan niet echt, maar zijn alleen om praktische reisredenen gemaakt en dat heeft niets met politiek te maken. Onjuiste landen zijn bijvoorbeeld Rusland (Europa) en Rusland (Azië), Gibraltar, Zuid-Georgië, Svalbard, Alaska en Hong Kong.


Hoe kan ik de touroperator vertrouwen? Ik heb nog nooit van hen gehoord ...

We hebben onze partners zorgvuldig geselecteerd, gefilterd en gevalideerd. Allemaal gevestigde organisaties met een of meer boekingsgarantiefondsen.

We hebben ook recente beoordelingen geverifieerd (bijv. Op tripadvisor, feefo en trustpilot) om ervoor te zorgen dat eerdere reizigers de operator leuk vinden en weer met hen zouden reizen. Als je nog steeds twijfelt, kun je op het internet zoeken naar beoordelingen van andere reizigers / deelnemers of een andere operator kiezen die je kent en vertrouwt.

PS. Het is geweldig nieuws als je een touroperator zou vinden waar je nog nooit van hebt gehoord. Dit bewijst dat ons concept - om je meer keuze te bieden dan een traditioneel reisbureau - werkt.


Hoe kan ik boeken?

ToursOnTheWeb accepteert geen enkele boeking of betaling van een reiziger of deelnemer. Je kunt online groepsreizen, individuele reizen en riviercruises zoeken, vergelijken en delen. Met een eenvoudige druk op een knop wordt je rechtstreeks naar de juiste tourpagina op de website van de operator doorgestuurd, waar je om meer informatie kunt vragen, de huidige beschikbaarheid kunt controleren of je reservering kunt maken. Als de touroperator lokaal aanwezig is (inloopwinkel of kantoor), kun je daar ook boeken en betalen.

Alleen de algemene voorwaarden van de touroperator zijn van toepassing op alle boekingen.


Wat moet ik doen als ik mijn boeking moet annuleren?

Neem rechtstreeks contact op met de touroperator voor je boekingen, wijzigingen of annuleringen. ALLEEN de algemene voorwaarden van de touroperator zijn van toepassing op je boeking - in tegenstelling tot boekingen via traditionele of online reisbureaus die een heleboel extra eigen voorwaarden kunnen toevoegen. Zeker in tijden van Corona is dit wel zo gemakkelijk.

Je annulering is waarschijnlijk gebonden aan kosten, afhankelijk van de duur van de tour, wanneer je annuleert en hoeveel je hebt betaald. Deze kosten zijn altijd van toepassing, ongeacht waar en met wie je boekt (inclusief reisbureaus), omdat de reisorganisator kosten heeft gemaakt die hij mogelijk niet kan verhalen. De operator zal nu ook iemand anders moeten zoeken om in jouw plaats te reizen.

Bij sommige operatoren kunt je je boeking indien nodig zonder een boete naar een andere datum plannen, zelfs als je 6 maanden tot een jaar later zou reizen. Dit kan erg handig zijn als er plotseling iets ernstigs gebeurt waardoor je niet meteen kunt reizen.

We raden altijd aan om een ​​reisverzekering af te sluiten die ten minste de basisprincipes dekt, inclusief "nood" -annulering en COVID-19.


Ik heb een vraag. Hoe kan ik contact opnemen met ToursOnTheWeb?

We begrijpen dat je een vraag kunt hebben over een reis of je boeking. Dat is normaal. Neem rechtstreeks contact op met de touroperator en praat met hen via chat, e-mail of telefoon. Zij zijn degenen met alle informatie en zij kunnen je het beste helpen.

ToursOnTheWeb heeft niet alle informatie over vermelde reizen en reizen en kan je niet echt helpen. Er zijn heel veel groepsreizen, individuele reizen, (rivier) cruises, expedities en operators en het is onmogelijk om alles te weten. Onze lijsten bieden veel informatie, maar er is veel meer beschikbaar op de website van de operator.

Als je vraag geen betrekking heeft op een reis, maar op het bedrijf ToursOnTheWeb, kun je ons vinden op sociale media zoals LinkedIn, Twitter en Facebook. Als je een touroperator, adverteerder of investeerder bent, vindt je meer informatie in het partnergedeelte van deze website.