Nederland | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Zelf Duitsland ontdekken?

Ontdek bestemmingen zoals Rüdesheim, Passau, Nuremberg, Regensburg, Keulen, Heidelberg, Würzburg, Breisach.

Duitsland is de grootste economie van Europa. De auto-industrie is big business en je zult er veel Porsche, Mercedes, BMW, Volkswagen en Audi vinden op de autobahn zonder snelheidslimieten. Je vindt er ook veel kastelen, historische gebouwen, uitstekend eten, "echt brood", witte wijnen en een grote verscheidenheid aan bieren. Of je nu Berlijn, Hamburg of München bezoekt, of je een Rijncruise doet of in het Zwarte Woud gaat wandelen, om evt. een koekoeksklok te kopen ... Duitsland verwelkomt je.

Watch Video

Top bestemmingen (Cruises)

Hieronder staan onze meest bezochte steden, bestemmingen en nationale parken in Duitsland. Klik op de stad voor meer details over de bestemming.

Passau

Passau (142)

Passau staat ook bekend als de Dreiflüssestadt ("Stad van de Drie Rivieren") omdat de Donau daar vanuit het zuiden verbonden wordt met de Inn en vanuit het noorden met de Ilz. De stad bestaat al meer dan 2000 jaar.

Keulen

Keulen (101)

Keulen (Köln) is vooral bekend om: de Dom (enorme kathedraal), de Eau de Cologne ("parfum") en de locatie in de buurt van de rivier de Rijn. Locals kunnen ook het bier en de voetbalclub toevoegen ...

Heidelberg

Heidelberg (93)

Heidelberg is een 800 jaar oude universiteitsstad aan de rivier de Neckar. Het is een geliefde toeristische locatie dankzij het stadsbeeld. Een van de grootste toeristische attracties is de kerstmarkt in de winter.

Frankfurt am Main

Frankfurt am Main (82)

Frankfurt am Main is een grote stad en herbergt de grootste luchthaven van Duitsland. Het is ook een groot financieel centrum en de thuisbasis van de Europese Bank.

München

München (71)

München is de op twee na grootste stad van Duitsland en een hoogtepunt voor elk bezoek. Het is geweldig om hier een biertje te drinken, tijdens of buiten het "Oktoberfeest". Als je kaartjes kunt krijgen, wil je misschien Bayern München zien, een van de topclubs in Europa. Het Zwarte Woud is vlakbij om te ontspannen ...

Koblens

Koblens (63)

Koblenz is a 2000 year old city located where rivers Rhine and Mosel meet.

Berlijn

Berlijn (15)

Berlijn is de hoofdstad en grootste stad van Duitsland. De recente politieke geschiedenis van het land heeft zijn sporen nagelaten, bijvoorbeeld met de restanten van de muur die het oosten van het westen scheidde. Tegenwoordig is het een zeer levendige internationale stad met veel jonge mensen, startups, mode, restaurants en kunst.

Neuschwanstein Castle

Neuschwanstein Castle (12)

Kasteel Neuschwanstein ligt in de buurt van Füssen, een kleine stad in Bayern. Het is het beroemdste kasteel in Duitsland en diende als model voor het Walt Disney-kasteel.

Zoek en vergelijk rondreizen. Boek bij de tour operator.

We hebben 3 touroperators die 310 meerdaagse cruises in Duitsland met een duur van 5 - 31 dagen vanaf EUR 649,00 uitvoeren.

Sorteren naar

Filter / zoeken

Reistype
 
Taal van de reis
 
Start maand
 
Of je exacte startdatum
 

Startdatum

 
Tekst
 

Zoeken naar…

Landen die ik wil zien
 

Meer...Plaatsen die ik wil zien

 

Reisorganisatie / Schepen
 

☛ Avalon... 11x Riviercruiseschip

☛ Croisi Europe... 8x Riviercruiseschip

☛ Croisi Europe... 7x Riviercruise Premium (luxe)

☛ Uniworld... 7x Riviercruise Premium (luxe)

Duur
 

Vanaf

Dagen

Tot

Dagen
Reiskwaliteit
 
  • Comfortabel
  • Luxus
Prijskategorie
 

Vanaf

EUR

Tot

EUR
Kortingen / Specials
 

Tours In Luxury

Logo: ToursInLuxury Bezoek ons portaal www.ToursInLuxury.com voor gemakkelijker toegang tot luxe, ultieme luxe en buitengewone tours, cruises en expedities.

Komend uit:
Nederland
Talen:
Nederlands, English
Geselecteerde landen:
Duitsland
Filter / zoeken 1
  • Nederlands Nederlands (54)
  • English English (225)
  • ship Schepen (33)

Operators met het grootste aanbod (voorbeeldreizen)

Add to Favorites
De pittoreske en verrukkelijke Elzas (formule haven/haven) (Croisi Europe)
Google Map: De pittoreske en verrukkelijke Elzas (formule haven/haven)

1/56 De pittoreske en verrukkelijke Elzas (formule haven/haven)

preview
Tour Type: Cruise Vertrek op ontdekking van de Elzas, het land van traditie en gastronomie, gelegen in het hart van Europa. Vaar langs de Elzas tijdens onze cruise en bezoek plaatsen die u zeker moet gezien hebben in deze regio vol charme, tussen gastronomische specialitei...
Van/Naar
Straatsburg (Rondtrip)
Havens
Straatsburg, Breisach
Operator
Schip
MS Beethoven, MS Douce France, MS France, MS Gérard Schmitter, MS La Boheme, MS Lafayette, MS Leonardo Da Vinci, MS L'Europe, MS Modigliani, MS Mona Lisa, MS Monet, MS Victor Hugo

Vanaf

EUR 649,00


5 Dagen

Volgend vertrek
12-okt-2024
16-okt-2024