Nederland | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Snelzoeken... CruisesFrankrijkCroisi Europe

Kerstmagie, smaken en tradities van de advent op de Rijn (formule haven/haven)

In het kort:

Scheep in voor een cruise op de Rijn ter ontdekking van de beroemdste en oudste kerstmarkten van Europa. Laat u betoveren door de schoonheid en de magie van unieke en authentieke tradities die de geest van Kerstmis bestendigen op schitterende locaties met...

Duur
5 Dagen
Landen
2
Volgend vertrek
01-dec-2024
Vanaf
EUR 885,00
Prijs per dag
EUR 177,00

  • Overzicht
  • Datums en Details
  • Schipsroute
  • Kaart, Bestemmingen
  • Croisi Europe
Operator
Croisi Europe
Schip
MS Beethoven, MS Douce France, MS Gérard Schmitter
Rondreis
Kerstmagie, smaken en tradities van de advent op de Rijn (formule haven/haven)
Dagprogramma
Nederlands English

In het kort

Scheep in voor een cruise op de Rijn ter ontdekking van de beroemdste en oudste kerstmarkten van Europa. Laat u betoveren door de schoonheid en de magie van unieke en authentieke tradities die de geest van Kerstmis bestendigen op schitterende locaties met de verleidelijke geuren van glühwein en peperkoek. Een hartverwarmende uitnodiging met momenten van verwondering in deze winterse periode van kerstvoorbereidingen.

Map: Kerstmagie, smaken en tradities van de advent op de Rijn (formule haven/haven) (Croisi Europe)

Dagprogramma / Reisroute

Dag 1.
Strasbourg
Dag 2.
Romantic Rhine River - Rüdesheim
Dag 3.
Rüdesheim - Mainz - Gambsheim
Dag 4.
Gambsheim - Strasbourg
Dag 5.
Strasbourg

Reislanden (2): Duitsland, Frankrijk

Havens (3): Mainz, Rüdesheim, Straatsburg

Hoogtepunten

  • EXCLUSIEF AANBODDE HOOGTEPUNTEN VAN DE CRUISEOntdek de mooiste kerstlocaties langs de Rijn en beleef de magie van Kerstmis met een exclusief animatieprogramma aan boordDe romantische Rijnvallei, de legendarische Loreleirots in een winterkleedjeINBEGREPEN EXCURSIES:Rüdesheim, een uitnodiging tot dromen op de klanken van zoete melodieën in het museum voor mechanische muziekinstrumenten, een uniek museum in de wereld, de kerstmarkt der Naties en de heerlijke Rüdesheimer Kaffee*Mainz, de kathedraal en het Gutenberg Museum, gewijd aan de vader van de eerste gedrukte Bijbel, en niet te vergeten de kerstmarkt, een van de mooiste van DuitslandHet Lalique Museum, de feeërieke wereld van kristalStraatsburg, dé kersthoofdstadDegustatie aan boord van traditionele kerstbredele
  • DE TROEVEN VAN CROISIEUROPEVolpension - DRANKEN INBEGREPEN bij de maaltijden en aan de barVerfijnde Franse keuken - Diner en gala-avond - WelkomstdrankjeGratis wifi aan boordAudiofoonsysteem tijdens de excursiesVoorstelling van de kapitein en zijn bemanningAnimatie aan boordBijstands-repatriëringsverzekeringHaventaksen inbegrepen

In prijs inbegrepen

  • de cruise in volpension vanaf het diner van dag 1 tot het ontbijtbuffet van dag 5 - het verblijf volgens de gekozen categorie van kajuit - de dranken inbegrepen aan boord (behalve de speciale kaarten) - de Rüdesheimer Kaffee in de avond op dag 2 - het vervoer per bus voor de hele dag 4 - de animatie - de bijstand van onze begeleidster aan boord - de in het programma vermelde bezoeken - het welkomstdrankje - de gala-avond - de bijstands-/repatriëringsverzekering - de haventaksen.

NIET in de prijs inbegrepen

  • de dranken op de speciale kaarten - het vervoer - de annulatie-/bagageverzekering - alle prestaties die niet specifiek vermeld zijn in het programma - de persoonlijke uitgaven.

Belangrijk

  • NB: Om veiligheidsredenen eigen aan de scheepvaart kunnen enkel de maatschappij en de kapitein van het schip beslissen om de koers van de cruise te wijzigen.(1) Het vervoer per treintje in Rüdesheim is afhankelijk van de weersomstandigheden op het moment van het verblijf.Alcohol kan de gezondheid schaden, drink dus met mate.Informatie geldig gedurende het jaar 2025

Schipinfomatie

Scheepsnaam
MS Beethoven
Type schip
Riviercruiseschip
Max. Passagiers
180

Reisaanbieding

 

Komend uit

 

Je reisbestemming

Cruise...

Straatsburg

Arrow Going To

Straatsburg

Rivier CruisesDit is een georganiseerde riviercruise: je eet en overnacht aan boord van het schip. De cruise operator bepaalt de reisroute, de bestemmingen, de duur en de vertrekdata, evenals de prijs per type cabine / dek. Excursies kunnen worden opgenomen of optioneel. Je kunt meedoen, genieten en andere mensen ontmoeten.


ToursOnTheWeb

  • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
  • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
  • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
  • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
  • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.