Nederland | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Snelzoeken... CruisesFrankrijkNederlandCroisi Europe

Kerst in Nederland en op de Rijn (formule haven/haven)

In het kort:

Geniet van een prachtige cruise op de Rijn van Straatsburg naar Amsterdam in de magische sfeer van Kerstmis! U zal de beroemde kerstmarkt in Straatsburg ontdekken, magisch en gemoedelijk tussen lokale ambachten en glühwein met gedenkwaardige smaken. Het k...

Duur
5 Dagen
Landen
3
Volgend vertrek
23-dec-2024
Vanaf
EUR 1.030,00
Prijs per dag
EUR 206,00

  • Overzicht
  • Datums en Details
  • Schipsroute
  • Kaart, Bestemmingen
  • Croisi Europe
Operator
Croisi Europe
Schip
MS L'Europe
Rondreis
Kerst in Nederland en op de Rijn (formule haven/haven)
Dagprogramma
Nederlands English

In het kort

Geniet van een prachtige cruise op de Rijn van Straatsburg naar Amsterdam in de magische sfeer van Kerstmis! U zal de beroemde kerstmarkt in Straatsburg ontdekken, magisch en gemoedelijk tussen lokale ambachten en glühwein met gedenkwaardige smaken. Het kerstavonddiner zal gevolgd worden door een uiterst memorabele kerstmis in Keulen vooraleer door te varen naar Nederland.

Map: Kerst in Nederland en op de Rijn (formule haven/haven) (Croisi Europe)

Dagprogramma / Reisroute

Dag 1.
23 December: Strasbourg
Dag 2.
24 December: The Romantic Rhine - Cologne
Dag 3.
25 December: Cologne - Amsterdam
Dag 4.
26 December: Amsterdam
Dag 5.
27 December: Amsterdam

Reislanden (3): Duitsland, Frankrijk, Nederland

Havens (3): Amsterdam, Keulen, Straatsburg

Hoogtepunten

  • DE HOOGTEPUNTEN VAN DE CRUISEDe vallei van de romantische Rijn en de Lorelei-rotsDe kerstmarkten van StraatsburgFacultatieve excursies:Keulen, een van de oudste steden van DuitslandVolendam, typisch Hollands stadje en Zaanse Schans met haar traditionele houten huisjesAmsterdam, de "stad met honderd grachten"Nachtmis in Keulen(1-2)Het kerstgeschenkHet kerstdiner met aangepaste wijnen
  • DE TROEVEN VAN CROISIEUROPEVolpension - DRANKEN INBEGREPEN bij de maaltijden en aan de barVerfijnde Franse keuken - Diner en gala-avond - WelkomstdrankjeGratis wifi aan boordAudiofoonsysteem tijdens de excursiesVoorstelling van de kapitein en zijn bemanningAnimatie aan boordBijstands-repatriëringsverzekeringHaventaksen inbegrepen

In prijs inbegrepen

  • dranken inbegrepen aan boord (buiten speciale kaarten) - het verblijf in volpension vanaf het avondmaal van de 1ste dag tot het ontbijt op de laatste dag - het verblijf in een tweepersoonscabine met douche en WC - het welkomstdrankje - de gala-avond - de begeleiding van onze hostess aan boord - de animatie - het kerstgeschenk - het kerstdiner met aperitief en wijnen - de haventaksen - de bijstands- en repatriëringsverzekering.

NIET in de prijs inbegrepen

  • de transfers - dranken op de speciale kaarten, dranken tijdens excursies of verplaatsingen - de annulatie- en bagageverzekering - de transfer per autocar(2) - de facultatieve excursies (te reserveren en te regelen aan boord of in het agentschap) - de persoonlijke uitgaven.

Belangrijk

  • NB: om veiligheidsredenen zijn uitsluitend de rederij en de kapitein van het schip bevoegd om de reisweg van de cruise te wijzigen.(1) De middernachtmis verloopt in het Duits. De plaats kan veranderen daar het afhankelijk is van de beschikbare plaatsen.(2) Mogelijkheid van transfer: 25S64; per persoon, reserveren en betalen aan boord. De transfer wordt enkel voorgesteld als het schip niet aangemeerd is in de buurt van de gebedsplaats.(3) Het Havenbedrijf Amsterdam kan onverhoopt besluiten om de aanlegplaatsen voor cruiseschepen te wijzigen. Bij wijziging wordt zo dicht mogelijk bij de stad Amsterdam een alternatief gerealiseerd.Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, te verbruiken met mate.Informatie geldig gedurende het jaar 2025

Schipinfomatie

Scheepsnaam
MS L'Europe
Type schip
Riviercruiseschip

Reisaanbieding

 

Komend uit

 

Je reisbestemming

Cruise...

Straatsburg

Arrow Going To

Amsterdam

Rivier CruisesDit is een georganiseerde riviercruise: je eet en overnacht aan boord van het schip. De cruise operator bepaalt de reisroute, de bestemmingen, de duur en de vertrekdata, evenals de prijs per type cabine / dek. Excursies kunnen worden opgenomen of optioneel. Je kunt meedoen, genieten en andere mensen ontmoeten.


ToursOnTheWeb

  • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
  • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
  • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
  • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
  • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.