Nederland | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Snelzoeken... CruisesFrankrijkCroisi Europe

Bourgogne en de vallei van Doubs (formule haven/haven)

In het kort:

Laat u meevoeren door deze majestueuze cruise tussen de vallei van Doubs en Bourgogne van Dijon tot Besançon door authentieke en traditionele steden die u hun verhaal zullen vertellen en hun verborgen schatten zullen onthullen. U zal de Saline Royale van ...

Duur
7 Dagen
Steden
2
Volgend vertrek
11-mei-2024
Vanaf
EUR 2.675,00
Prijs per dag
EUR 382,00

  • Overzicht
  • Datums en Details
  • Schipsroute
  • Kaart, Bestemmingen
  • Croisi Europe
Operator
Croisi Europe
Schip
MS Danièle, MS Jeanine
Rondreis
Bourgogne en de vallei van Doubs (formule haven/haven)
Dagprogramma
Nederlands English

In het kort

Laat u meevoeren door deze majestueuze cruise tussen de vallei van Doubs en Bourgogne van Dijon tot Besançon door authentieke en traditionele steden die u hun verhaal zullen vertellen en hun verborgen schatten zullen onthullen. U zal de Saline Royale van Arc-et-Senans kunnen bezoeken, ongetwijfeld indrukwekkend met zijn vreemde sfeer en zijn uitzonderlijke architectuur, en die vooral niemand die er langs komt onverschillig zal laten, maar ook het ongewone en ludieke circuit van "de gelaarsde kat" in Dole of de charmante stad Saint-Jean-de-Losne, de eerste rivierhaven van Frankrijk en zijn museum van de scheepvaart dat zijn geschiedenis mooi weergeeft.

Map: Bourgogne en de vallei van Doubs (formule haven/haven) (Croisi Europe)

Dagprogramma / Reisroute

Dag 1.
Dijon
Dag 2.
Dijon - Petit-Ouges
Dag 3.
Petit-Ouges - Saint-Jean-De-Losne
Dag 4.
Saint-Jean-De-Losne - Dole
Dag 5.
Dole - Ranchot
Dag 6.
Ranchot - Besancon
Dag 7.
Besancon

Havens (2): Besancon, Dijon

Hoogtepunten

  • DE HOOGTEPUNTEN VAN DE CRUISEEXCURSIES INBEGREPENDe ’Saline Royale';, erkend als UNESCO-werelderfgoedDole, een stadje op de kam van een heuvel en geboortestad van Louis PasteurSaint-Jean-de-Losne met al zijn monumenten die getuigen van een prestigieus verledenPetit-Ouges, een charmant plattelandsdorpje
  • DE TROEVEN VAN CROISIEUROPEVolpension - DRANKEN INBEGREPEN bij de maaltijden en aan de barVerfijnde Franse keuken - Diner en gala-avond - WelkomstdrankjeGratis wifi aan boordFietsen beschikbaar aan boordVoorstelling van de kapitein en zijn bemanningBijstands-/repatriëringsverzekeringHaventaksen inbegrepen

In prijs inbegrepen

  • de cruise in volpension van het avondmaal van de 1ste dag tot het ontbijt van de laatste dag - dranken inbegrepen aan boord (buiten speciale kaarten) - het verblijf in een dubbele cabine met airco, douche en WC - de animatie - de bijstand van onze hostess aan boord - de welkomstdrank - de bijstands- en repatriëringsverzekering - de haventaksen.

NIET in de prijs inbegrepen

  • de transfers - dranken op de speciale kaarten, dranken tijdens excursies of verplaatsingen - de facultatieve uitstappen (te boeken en te betalen aan boord of in het agentschap) - de annulatie- en bagageverzekering - de persoonlijke uitgaven.

Belangrijk

  • Om veiligheidsredenen tijdens de cruise kunnen enkel de maatschappij en de kapitein van de boot beslissen over eventuele routewijzigingen. Programmaplan, onder voorbehoud van wijzigingen in functie van de beschikbaarheden van de tussenstops of van de doorvaart van de sluizen.*Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, te verbruiken met mate.Informatie geldig gedurende het jaar 2024

Schipinfomatie

Scheepsnaam
MS Danièle
Type schip
Riviercruiseschip

Reisaanbieding

 

Komend uit

 

Je reisbestemming

Cruise...

Dijon

Arrow Going To

Besancon

Rivier CruisesDit is een georganiseerde riviercruise: je eet en overnacht aan boord van het schip. De cruise operator bepaalt de reisroute, de bestemmingen, de duur en de vertrekdata, evenals de prijs per type cabine / dek. Excursies kunnen worden opgenomen of optioneel. Je kunt meedoen, genieten en andere mensen ontmoeten.


ToursOnTheWeb

  • Vind interessante bestemmingen per land of regio.
  • Zoek, download en deel rondreizen en cruises die thuis of op je bestemming beginnen.
  • Vergelijk reisorganisaties, routes, datums en prijzen om de beste rondreis voor je te vinden, of het nu budget, comfort of pure luxe is.
  • Klik op een eenvoudige knop om de rondreis op de website van de Operator te bekijken voor meer informatie of om online te boeken.
  • Boek rechtstreeks bij de reisorganisatie, zonder tussenpersonen, zonder aanvullende reisvoorwaarden.