Nederland | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Zelf Thailand ontdekken?

Ontdek bestemmingen zoals Bangkok, Chiang Mai, Ayutthaya, Kanchanaburi, Khao Sok National Park, Sukhothai, Phuket, Surat Thani.

Toerisme is een grote industrie in Thailand en dat voel je op een heel positieve manier. Mensen zijn erg vriendelijk en helpen je graag. Van de olifanten in het noorden tot de drukte en tempels van de hoofdstad en de witte stranden en vissers in het zuiden, Thailand is een geweldige plek om te zijn. Thais eten is wereldberoemd en heerlijk de hele dag door.

Watch Video

Top bestemmingen (Thailand)

Hieronder staan onze meest bezochte steden, bestemmingen en nationale parken in Thailand. Klik op de stad voor meer details over de bestemming.

Bangkok

Bangkok

Bangkok (Krung Thep Maha Nakhon) is een moderne Aziatische stad en de thuisbasis van meer dan 10 miljoen mensen. Het is een winkelparadijs als je geïnteresseerd bent in kleding, tassen en souvenirs. Als je naar Bangkok gaat, moet je het Grand Palace (met Wat Phra Keo), de Wat Pho (met liggende Boeddha) en de Wat Arun bezoeken - allemaal handig in het centrum van de stad.

Chiang Mai

Chiang Mai

Chiang Mai en Chiang Rai zijn twee steden in het noorden van Thailand. Bezoekers gebruiken deze steden om de oerwouden te verkennen, de stammen te bezoeken of de olifanten te zien werken en baden.

Kanchanaburi

Kanchanaburi

Kanchanaburi is een kleine stad waar twee rivieren (Khwae Noi en Khwae Yai) samenkomen in de Mae Klong-rivier. Het was hier dat Aziatische dwangarbeiders en geallieerde krijgsgevangenen de beroemde "Brug over de rivier de Kwai" bouwden (zoals te zien in de film).

Koh Samui

Koh Samui

Koh Samui (Cocospalmeiland) en Koh Pah Ngan zijn twee eilanden aan de zuidoostkust van Thailand. De eilanden zijn omgebouwd van agrarische eilanden tot voornamelijk toeristische bestemmingen, met lange witte stranden, restaurants en bars. Elke maand is er een GROOT FULL MOON-feest op Koh Pah Ngan waar veel jongeren samenkomen om muziek te maken en plezier te hebben.

Phuket

Phuket

Phuket, Krabi en Koh Pi Pi zijn de beroemde badplaatsen in het zuiden van Thailand. Lange witte stranden, uitstekende hotels in elke prijsklasse en het beste eten dat u kunt bedenken, maken dit een aantrekkelijke plek om uw huwelijksreis of volgende strandvakantie door te brengen.

Zoek en vergelijk rondreizen. Boek bij de tour operator.

We werken samen met Viator, GetYourGuide EN Klook, die overeenkomsten hebben met dagtouroperators over de hele wereld, ook in Thailand. Samen hebben ze ca. 70.000 dagtochten, activiteiten, excursies, reisleiders, boottochten, helikoptervluchten, kooklessen, enzovoort die u wellicht interesseren. Wij maken het zoeken in hun catalogi mogelijk en eenvoudiger op één eenvoudige pagina.

Filter / zoeken

Selecteer een bestemming uit de onderstaande lijst

Plaats (5)

 
Alle (Thailand)
Bangkok
Chiang Mai
Kanchanaburi
Koh Samui
Phuket

Je reisbestemming:
Thailand
Filter / zoeken 1