Nederland | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Zelf Nepal ontdekken?

Ontdek bestemmingen zoals Kathmandu, Pokhara, Chitwan National Park, Bhaktapur, Manaslu, Nagarkot, Lumbini, Namche Bazaar.

Een land dat bekend staat om de hoogste bergen ter wereld: 7 van de 10 bestaande pieken van meer dan 8000 m zijn hier te vinden. "Trekking" en "Mountaineering" zijn de buzz words met focus op de Pokhara- en Everest-regio's. Maar er is meer, zoals het middeleeuwse Kathmandu, prachtige natuur, neushoorns en winkelen. Helaas is Nepal ook een van de armste landen ter wereld en verlaten veel Nepalezen hun thuis op zoek naar werk in het buitenland. En soms wordt het land getroffen door grote aardbevingen.

Watch Video

Top bestemmingen (Nepal)

Hieronder staan onze meest bezochte steden, bestemmingen en nationale parken in Nepal. Klik op de stad voor meer details over de bestemming.

Kathmandu

Kathmandu

Kathmandu, hoofdstad van Nepal en een erg drukke plaats. Mensen hebben kinderen en komen allemaal naar de hoofdstad om een beter leven te hebben. Kathmandu is het startpunt voor al het bergbeklimmen in de Himalaya en het is hier goed winkelen voor iets warms, met een merknaam, zonder echt het merk te zijn ... De echte hoogtepunten zijn de oude delen van de stad (plein) plus Patan , de grote Buddhinath Stupa en de brandende ghat.

Pokhara

Pokhara

Pokhara is het startpunt voor trektochten in de westelijke Himalaya. Het was klein, maar is aanzienlijk gegroeid. Sommige rijkere Nepalezen hebben zich hier gevestigd. Een ochtend kanovaren op het meer kan echt mooi zijn, als het weer en uitzicht op de bergen Annapurna en Machu Puchare het toelaten.

Zoek en vergelijk rondreizen. Boek bij de tour operator.

We werken samen met Viator, GetYourGuide EN Klook, die overeenkomsten hebben met dagtouroperators over de hele wereld, ook in Nepal. Samen hebben ze ca. 70.000 dagtochten, activiteiten, excursies, reisleiders, boottochten, helikoptervluchten, kooklessen, enzovoort die u wellicht interesseren. Wij maken het zoeken in hun catalogi mogelijk en eenvoudiger op één eenvoudige pagina.

Filter / zoeken

Selecteer een bestemming uit de onderstaande lijst

Plaats (2)

 
Alle (Nepal)
Kathmandu
Pokhara

Je reisbestemming:
Nepal
Filter / zoeken 1