Nederland | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Zelf Italië ontdekken?

Italië heeft heel veel "oude cultuur". Deze cultuur houdt meestal rechtstreeks verband met een periode 2000 jaar geleden waarin Italië over West-Europa (Romeinse rijk) heerste. In de moderne tijd kun je denken aan muziek (operas), mode, eten en drinken dat de wereld heeft veroverd (pizza, spaghetti, capuccino) en rooms-katholieke religie (Vaticaan in het hart van Rome).

Watch Video

Top bestemmingen (Italië)

Hieronder staan onze meest bezochte steden, bestemmingen en nationale parken in Italië. Klik op de stad voor meer details over de bestemming.

Cinque Terre

Cinque Terre

Cinque Terre ("5 steden") is een ruig kustgebied in het noordwesten van Italië. Het is erg schilderachtig en een van de beste plekken voor een paar dagen wandelen.

Florence

Florence

Florence is een stad met een lange geschiedenis. Het was het thuis van Michelangelo en Leonarda da Vinci. De twee belangrijkste toeristische attracties zijn de Dome en de brug, maar we kunnen ook het heerlijke ijs aanbevelen, waarvan er hier veel smaken zijn!

Lago di Garda

Lago di Garda

Lago di Garda is het grootste meer van Italië, net ten zuiden van de Alpen, met veel resorts, campings en toeristische locaties.

Milaan

Milaan

Milaan is de "hoofdstad" van Noord-Italië en een zeer invloedrijke stad als het gaat om economie, mode of muziek. Een hoogtepunt zou een bezoek aan de Scala kunnen zijn, als je kaartjes kunt krijgen,

Napels

Napels

Napels (Napoli) heeft een goed onderhouden, oude binnenstad. Het ligt ook dicht bij de Vesuv-vulkaan met Pompei-ruïnes en het eiland Capri. Pizza Margarita werd hier "uitgevonden".

Palermo

Palermo

Palermo is de hoofdstad van Sicilië, het grote eiland in het zuiden. De mensen noemen zichzelf Sicilianen in plaats van Italianen. Palermo staat bekend om de grote kathedraal, Sicilië staat bekend om wijn, olijven en ... de maffia (~ film The Godfather).

Pisa

Pisa

Pisa en de scheve toren ... Hoeveel mensen ondersteunden het om te vallen of omhelsden het?

Rome

Rome

Er zijn maar weinig steden ter wereld met zoveel geschiedenis, historische gebouwen en artefacten als Rome. Een geweldig voorbeeld is het Colosseum ... Maar Rome is niet alleen geschiedenis, het is ook de politieke hoofdstad van Italië en biedt geweldige eetgelegenheden en plaatsen om naar te kijken.

Zoek en vergelijk rondreizen. Boek bij de tour operator.

We werken samen met Viator, GetYourGuide EN Klook, die overeenkomsten hebben met dagtouroperators over de hele wereld, ook in Italië. Samen hebben ze ca. 70.000 dagtochten, activiteiten, excursies, reisleiders, boottochten, helikoptervluchten, kooklessen, enzovoort die u wellicht interesseren. Wij maken het zoeken in hun catalogi mogelijk en eenvoudiger op één eenvoudige pagina.

Filter / zoeken

Selecteer een bestemming uit de onderstaande lijst

Plaats (9)

 
Alle (Italië)
Cinque Terre
Florence
Lago di Garda
Milaan
Napels
Palermo
Pisa
Rome
Venetië

Je reisbestemming:
Italië
Filter / zoeken 1