Nederland | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Zelf Indonesië ontdekken?

Ontdek bestemmingen zoals Bali, Ubud, Denpasar, Sanur, Lovina, Jakarta, Yogyakarta, Kuta.

Indonesië is een verzameling van 17.000 eilanden in Zuidoost-Azië waar 280 miljoen mensen hun thuis noemen. Het land is overwegend islamitisch, maar heeft de Borobodur (boeddhistisch) en Bali (hindoeïstisch) als belangrijke toeristische trekpleisters. Indonesië is een zeer vriendelijk land met heerlijk eten, dans, tradities, land- en waterwild, veel actieve vulkanen en is altijd een bezoek waard. Vanwege de Nederlandse koloniale geschiedenis (die gelukkig verleden tijd is) spreken ouderen nog wat Nederlands.

Watch Video

Top bestemmingen (Indonesië)

Hieronder staan onze meest bezochte steden, bestemmingen en nationale parken in Indonesië. Klik op de stad voor meer details over de bestemming.

Gili Islands

Gili Islands

De Gili-eilanden zijn een populaire bestemming voor toeristen. Elk eiland heeft verschillende kleine resorts, meestal bestaande uit een verzameling hutten voor toeristen, een klein zwembad en een restaurant.

Jakarta

Jakarta

Jakarta is de hoofdstad van de grootste economie van Zuidoost-Azië. Meer dan 10 miljoen mensen noemen de stad naar huis, terwijl het grotere grootstedelijke gebied de thuisbasis is van 35 miljoen. Het is niet echt een toeristische stad van internationale allure, maar een belangrijke tussenstop voor heel Indonesië.

Komodo Island

Komodo Island

Komodovaranen (de grootste hagedis ter wereld) zijn de beroemde burgers van dit eiland. Ook de maritieme wereld is uniek.

Manado

Manado

Manado is de grootste stad op het eiland Sulawesi en ligt dichtbij enkele van de beste duik- en snorkelplekken.

Ubud

Ubud

Ubud is een van de toeristische centra van Bali. Het drukke plaatsje beschikt over chique hotels, maar ook eenvoudige huisjes, rijstvelden en veel kunst.

Yogyakarta

Yogyakarta

Yogyakarta is een zeer gezellige Indonesische stad. De meeste toeristen houden van de stad met zijn mooie gebouwen, markten en een grote verscheidenheid aan souvenirs. In de buurt zijn verschillende vulkanen evenals de beroemde (boeddhistische) Borobodur-tempel (UNESCO-erfgoed) en Prambanan-tempels.

Zoek en vergelijk rondreizen. Boek bij de tour operator.

We werken samen met Viator, GetYourGuide EN Klook, die overeenkomsten hebben met dagtouroperators over de hele wereld, ook in Indonesië. Samen hebben ze ca. 70.000 dagtochten, activiteiten, excursies, reisleiders, boottochten, helikoptervluchten, kooklessen, enzovoort die u wellicht interesseren. Wij maken het zoeken in hun catalogi mogelijk en eenvoudiger op één eenvoudige pagina.

Filter / zoeken

Selecteer een bestemming uit de onderstaande lijst

Plaats (6)

 
Alle (Indonesië)
Gili Islands
Jakarta
Komodo Island
Manado
Ubud
Yogyakarta

Je reisbestemming:
Indonesië
Filter / zoeken 1