Nederland | Nederlands flag Nederlands (Dutch) | EUR flag EUR

Zelf Duitsland ontdekken?

Ontdek bestemmingen zoals München, Passau, Nuremberg, Rüdesheim, Regensburg, Heidelberg, Keulen, Berlijn.

Duitsland is de grootste economie van Europa. De auto-industrie is big business en je zult er veel Porsche, Mercedes, BMW, Volkswagen en Audi vinden op de autobahn zonder snelheidslimieten. Je vindt er ook veel kastelen, historische gebouwen, uitstekend eten, "echt brood", witte wijnen en een grote verscheidenheid aan bieren. Of je nu Berlijn, Hamburg of München bezoekt, of je een Rijncruise doet of in het Zwarte Woud gaat wandelen, om evt. een koekoeksklok te kopen ... Duitsland verwelkomt je.

Watch Video

Top bestemmingen (Duitsland)

Hieronder staan onze meest bezochte steden, bestemmingen en nationale parken in Duitsland. Klik op de stad voor meer details over de bestemming.

Berlijn

Berlijn

Berlijn is de hoofdstad en grootste stad van Duitsland. De recente politieke geschiedenis van het land heeft zijn sporen nagelaten, bijvoorbeeld met de restanten van de muur die het oosten van het westen scheidde. Tegenwoordig is het een zeer levendige internationale stad met veel jonge mensen, startups, mode, restaurants en kunst.

Dresden

Dresden

Dresden is een leuke stad in het voormalige Oost-Duitsland. De koninklijke gebouwen behoren tot de meest indrukwekkende gebouwen in Europa. Het meest prominente gebouw in de stad Dresden is de Frauenkirche.

Frankfurt am Main

Frankfurt am Main

Frankfurt am Main is een grote stad en herbergt de grootste luchthaven van Duitsland. Het is ook een groot financieel centrum en de thuisbasis van de Europese Bank.

Hamburg

Hamburg

Hamburg is een belangrijke haven en heeft leuke locaties en cafés. De oude Speicherstadt en het nieuwe operagebouw hebben een geweldige architectuur. Ook de moeite waard om te bezoeken is de Miniature Wunderland, een zeer grote, rijdende modeltrein met vele werelden. En ja, de beroemdste, wereldberoemde burger is de eetbare Hamburger!

Heidelberg

Heidelberg

Heidelberg is een 800 jaar oude universiteitsstad aan de rivier de Neckar. Het is een geliefde toeristische locatie dankzij het stadsbeeld. Een van de grootste toeristische attracties is de kerstmarkt in de winter.

Keulen

Keulen

Keulen (Köln) is vooral bekend om: de Dom (enorme kathedraal), de Eau de Cologne ("parfum") en de locatie in de buurt van de rivier de Rijn. Locals kunnen ook het bier en de voetbalclub toevoegen ...

Koblens

Koblens

Koblenz is a 2000 year old city located where rivers Rhine and Mosel meet.

München

München

München is de op twee na grootste stad van Duitsland en een hoogtepunt voor elk bezoek. Het is geweldig om hier een biertje te drinken, tijdens of buiten het "Oktoberfeest". Als je kaartjes kunt krijgen, wil je misschien Bayern München zien, een van de topclubs in Europa. Het Zwarte Woud is vlakbij om te ontspannen ...

Zoek en vergelijk rondreizen. Boek bij de tour operator.

We werken samen met Viator, GetYourGuide EN Klook, die overeenkomsten hebben met dagtouroperators over de hele wereld, ook in Duitsland. Samen hebben ze ca. 70.000 dagtochten, activiteiten, excursies, reisleiders, boottochten, helikoptervluchten, kooklessen, enzovoort die u wellicht interesseren. Wij maken het zoeken in hun catalogi mogelijk en eenvoudiger op één eenvoudige pagina.

Filter / zoeken

Selecteer een bestemming uit de onderstaande lijst

Plaats (8)

 
Alle (Duitsland)
Berlijn
Dresden
Frankfurt am Main
Hamburg
Heidelberg
Keulen
Koblens
München

Je reisbestemming:
Duitsland
Filter / zoeken 1